top of page

Wettelijke vermeldingen 


Ingangsdatum : Maart 16, 2019

  • Eigenaar van de site

Au Rêve Chatoyant
2 Route de Combemont
26160 Souspierre

France

Verantwoordelijk voor publicatie : Frans Gerbers

 

  • Web host

Wix
Wix.com Inc.
500 Terry A François Blvd
San Francisco CA 94158, VERENIGDE STATEN
Telefoon: +1 415-639-9034

 

 

  • Conceptie en realisatie

Ontwerp : Jop Gerbers
Structuur : Jop Gerbers
Tekst : Lisa Florentinus, Frans gerbers, Jop Gerbers
Foto's : Lisa Florentinus, Frans Gerbers
Video's : Lisa Florentinus, Frans Gerbers
Visuele creaties : Lisa Florentinus, Jop Gerbers

 

  • auteursrecht

Deze hele site valt onder de Franse en internationale wetgeving inzake auteursrechten en intellectueel eigendom. Alle reproductierechten zijn voorbehouden, inclusief voor downloadbare documenten en iconografische en fotografische afbeeldingen. Reproductie van alle of een deel van deze site op welk elektronisch medium dan ook is ten strengste verboden.

 

  • Toegang tot de site

De gebruiker van deze site erkent dat hij beschikt over de vaardigheden en middelen die nodig zijn voor toegang tot en gebruik van deze site. Au Rêve Chatoyant is niet verantwoordelijk voor factoren die buiten haar controle en eventuele schade aan de technische omgeving van de gebruiker, in het bijzonder computers, software, netwerk apparatuur en andere apparatuur die wordt gebruikt om toegang te krijgen of het gebruik kan worden geleden worden gehouden service en / of informatie. Er wordt aan herinnerd dat de toegang of frauduleus blijven in een computersysteem, belemmeren of verstoren van de werking van een dergelijk systeem, frauduleus invoeren of wijzigen van gegevens in een computersysteem vormen feiten waarop strafrechtelijke sancties.

 

  • Inhoud van de site

Au Rêve Chatoyant behoudt zich het recht om te corrigeren op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving, de inhoud van deze website. Daarnaast is Au Rêve Chatoyant niet verantwoordelijk voor vertragingen, fouten of omissies in de inhoud van deze pagina's, en in het geval van onderbreking of onbeschikbaarheid van de dienstverlening.

 

  • Nominatieve informatie verzameld op de site

Alle verzamelde informatie op deze website, op welke wijze dan ook gegevens, zijn voorbehouden aan het gebruik van Au Rêve Chatoyant. Echter, heb je de juiste informatie en corrigeer de informatie over u in overeenstemming met artikel 34 van de wet 78-17 van 6 januari 1978 op het computergebruik en vrijheden.

Au Rêve Chatoyant

Chambres d'hôtes, gîtes et plus

Drôme Provençale

bottom of page