top of page
Omgeving
Omgeving
De Drôme is een prachtig gebied. De grootsheid van de uitlopers van de Franse Alpen aan de ene kant en de lieflijkheid van de Provence aan de andere kant.
Adembenemende vergezichten vanaf de bergen. Groene valleien bezaaid met pittoreske dorpjes. Talloze zwemplekken en meertjes om af te koelen. 
Uitgestrekte lavendel- en/of zonnebloem-velden. En dat allemaal onder een meestal stralend blauwe lucht. 
Dorpen en steden
Dorpen en steden
Au Rêve Chatoyant ligt zeer centraal ten opzichte van de vele prachtige dorpjes dat de Drôme Provencale telt. Of u nou rust of dynamiek opzoekt, u vindt het hier allemaal. 
Cultuur, shoppen of sportief zijn, er is niets wat u niet kunt doen of opzoeken. 

 

Markten
Markten
Elke dag is er wel een markt in deze omgeving. De meeste bekende is de enorm grote markt in Nyons. U komt ogen en oren tekort die worden verleid door de streekproducten.
 
Dan natuurlijk niet  te vergeten de Brocantes en vides greniers of marchés aux puces. De zolderopruimingen en vlooienmarkten.
Wandelen
Wandelen
De vele wandelpaden brengen u langs wijngaarden, lavendelvelden en olijfboomgaarden in de bergen of glooiende dalen. Wij kennen het wandelgebied op ons duimpje Routes en wandelkaarten zijn aanwezig.

De natuur met kabbelden riviertjes, groene rustieke dalen, ruige rotspartijen en pittoreske dorpen bevindt zich in een overweldigend Provençaals decor.
 
Van half juni tot eind juni organiseren wij diverse wandelingen en van 29 juni tot 6 juli 2024 een wandelweek langs lavendelvelden langs de vele lavendelvelden in onze regio, met picknick.
Info lavendel wandel week
Fietsen
Fietsen
Of het nu mountainbiken, tourfietsen of wielrennen is U kunt bij ons alle pedalen op.
 
Elk jaar bezorgen wij diverse wielrenverenigingen een onvergetelijk week of dagen. Voor de meesten is de Mont Ventoux een must, de reus ligt 60 km bij ons vandaan. Wij kunnen u hierin adviseren.

Au Rêve Chatoyant

Chambres d'hôtes, gîtes et plus

Drôme Provençale

bottom of page